mandly-38.jpg

Rubin Medical förstärker sin kundtjänst

Vill du arbeta med kundservice/kundsupport i ett medicintekniskt företag med fokus på diabetesvård? Vi söker dig som har intresse för att hjälpa andra och som alltid sätter kunden i fokus. Hos Rubin Medical får du möjlighet att bidra till trygg och säker av diabetespatienters användning av våra produkter.

Om företaget

Rubin Medical är specialister på diabeteshjälpmedel– till framför allt typ 1 – och verkar i Sverige, Danmark och Norge. Produkterna håller världsklass, oavsett om det gäller insulinpumpar, CGM eller långtids-CGM.

Förstklassiga produkter är ett avstamp för mötet med våra kunder. Vårt verkliga uppdrag är att bidra till ett bättre liv och en tryggare vardag för såväl användare och anhöriga, som för sjukvårdens medarbetare. Det är i mötet med människorna som vi verkligen vill göra skillnad.

Rubin Medical är ett familjärt företag präglat av korta beslutsvägar, stor arbetsglädje och ”vi-känsla” där Rubin-hjärtat ständigt är närvarande. Detta kryddat med storföretagets resurser i bakgrunden.

Om tjänsten

Som kundservicemedarbetare ansvarar du för service till pumpanvändare och vårdgivare, företrädesvis via telefonsupport, men även via mail, i Sverige och i Danmark. Du har alltid kunden i fokus och målet för dig är att få kunden att uppleva Rubin Medical som det tryggaste valet inom diabetesvård. Dina huvudarbetsuppgifter är teknisk support, utbildning, reklamationshantering, rådgivning och att besvara produktfrågor. Du hanterar även administrationsarbete.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Utbildning - Du har en sjukvårdsutbildning som minst undersköterska

Erfarenhet - Relevant arbetslivserfarenhet

Meriterande - Kunskap inom diabetes och medicinteknik

Språk - Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och på engelska.

Övriga krav - Du är van vid att arbeta med MS Office-paketet, är tekniskt intresserad och har administrations- och kontorsvana

Vi söker dig som har en utpräglad serviceinriktad personlighet och som brinner för att hjälpa andra. Du har ett stort engagemang för ditt arbete och är bra på att bygga och behålla relationer. Vi vill att du är lyhörd, prestigelös och att du har en god kommunikativ förmåga. Tjänstens karaktär kräver att du arbetar självständigt och har förmåga att hantera stressiga situationer.

Placering: Malmö

För ytterligare information om företaget, se www.rubinmedical.se

Om denna befattning är intressant och du har den efterfrågade erfarenheten, kompetensen samt engagemanget, så ansöker du om tjänsten senast den 15 mars 2020.

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Maila ansökan till ingmar@mandly.se