mandly-38.jpg

Erfaren ekonomiassistent i Lund

Ekonomiassistent till spännande life science företag 

Är du en erfaren och självgående ekonomiassistent som söker nya utmaningar?  SenzaGen i Lund söker dig som har några års erfarenhet från en liknande tidigare roll. 

Om företaget

SenzaGen är ett företag vars affärsidé är att ersätta djurförsök med genetiska tester i provrör för att bedöma om de kemikalier vi kommer i kontakt med i vår vardag är allergiframkallande. Det kan till exempel handla om kosmetika, läkemedel, livsmedel och färgämnen. Företagets patentskyddade tester är de mest tillförlitliga på marknaden och ger mer information än traditionella utvärderingsmetoder. Testerna säljs i egen regi i Sverige och USA, och genom partners i flera andra länder. De närmaste åren kommer bolaget expandera geografiskt, knyta till sig fler distributionspartners och lansera nya, unika tester.

SenzaGen har sitt huvudkontor i Lund och dotterbolag i North Carolina i USA. De är listade på Nasdaq Stockholm First North och har drygt 20 anställda idag. 

För mer information, besök www.senzagen.com.

SenzaGen söker nu en erfaren ekonomiassistent som kommer att rapportera till CFO. 

Ansvarsområden

I rollen som ekonomiassistent ingår bland annat att ansvara för leverantörs- och kundfakturor, in - och utbetalningar, bokföring (Fortnox) och rapportering av moms och skatt. I arbetsuppgifterna ingår också kontroll och korrigering av reseräkningar samt lönekörningar (Kontek). Du är även ansvarig för kontokortshantering, företagets försäkringar, inlämning av statistik (SCB) och rapportering till Fora. Det kan även tillkomma andra administrativa uppgifter i tjänsten. 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet från en liknande tjänst och gärna någon form av relevant eftergymnasial utbildning. Du har erfarenhet av att arbeta i Fortnox och Kontek eller liknande system. Du har mycket goda kunskaper i Excel och MS Office/Office 365. Som person är du strukturerad, noggrann och självgående. Du har lätt för att samarbeta med andra och anpassar dig lätt. Du är proaktiv och prestigelös. Du är flytande i engelska och svenska i både tal och skrift. 

Ytterligare information och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar SenzaGen med Mandly Search & Selection. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Pernilla Agardh på pernilla@mandly.se eller 072-249 94 80. 

Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!