Produktspecialist - operation

Vi söker dig som har erfarenhet från försäljning av produkter som används på operationsavdelningar och som vill vara med om en spännande utmaning på ett företag med utvecklingsmöjligheter.

Företaget:

Företaget är ett växande företag som firade 15 år i branschen 2019. De arbetar främst med medicintekniska produkter inom operation och kvinnohälsa.

Sverige är ett mindre team som stöttar varandra. Allas åsikter värderas och teamet jobbar tillsammans mot gemensamma mål. 

Deras värdeord är: ”Nöjda patienter går hem”. Företaget arbetar med kvalitetsprodukter som hjälper patienter genom att korta vårdtider och eller minska obehag vid behandling.

Omsättningen har haft en tillväxt på ca 5 % per år och 2018 var omsättningen 19 MSEK.

Tjänsten:

Befattningen som produktspecialist operation utgår från bostadsorten och omfattar ansvar för ett distrikt söder om Stockholm/Mälardalen med fokus på Region Skåne och VGR. 

En stor del av tjänsten innebär att vara på resande fot i sitt distrikt och stå med på operationer och utbilda kunder i användandet av företagets operationsprodukter, främst engångspumpar för smärtlindring, gynekologiska manipulationer och retraktorer.

Företagets elastomeriska pump för postoperativ smärtlindring är en del av kärnverksamheten och där är man idag är marknadsledare. Det finns stor möjlighet att expandera marknaden och till att utveckla verksamheten.

Det är ett litet team som hjälper varandra när det behövs och där alla är viktiga för att driva verksamheten framåt. Du är beredd att dela med dig av erfarenheter och kunskap, är innovativ och utvecklar nya koncept och erbjudanden för att driva affären framåt.

Kontakta: Ingmar Karlsson, 070-9131331 alt. ingmar@mandly.se

 

 

Varje situation och jobb är unikt. Jobbet i sig ställer krav på kandidaterna samt företaget har sina egna förutsättningar. Utefter dina behov skräddarsyr vi en utomordentlig lösning med hjälp av följande metoder.

Specialistrekrytering

Chefsrekrytering

Annonsrekrytering

Second Opinion

Profiltester