Applikations Specialist Ultraljud

Applikations specialist Ultraljud

Som Applikations specialist inom ultraljud besöker du regelbundet kunder i flera länder utanför Europa och samarbetar med ledande forkskare, ingenjörer och utvecklare inom medical imaging. Tillsammans banar vi väg för en utveckling inom sjukvården för ännu bättre utrustning inom områden som ultraljud, röntgen, MR och mammografi.

Din huvuduppgift är att leverera den absolut bästa lösningen till våra ultraljudskunder. 

Med en förmåga att förstå behovet och presentera en unik kundanpassad lösning av våra priodukter  inte bara motsvarar utan överträffar du kundens förväntningar. Vi ser att din erfarenhet av klinisk användning av ultraljud bidrar till en ökad förståelse i teamet samt i diskussioner i övriga organisationen gällande produkt och affärsutveckling.

När du börjar hos oss genomgår du ett strukturerat träningsprogram tillsammans med erfarna kollegor och din utveckling kommer därefter fortsätta. Du kommer att bli en viktig del av ett team med lång erfarenhet inom internationella affärer, utveckling och integrering av mjukvara inom bildbehandling för medicinsk bildutrustning inom alla modaliteter.

Vi uppmuntrar egna initiativ och ideer som kan leda till förbätringar i både arbete och produkter.

Vi räknar med att du har ett brinnande intresse för medicinsk bild och snabbt sätter dig in i företagets mjukvara så att du med självförtroende kan samarbeta med våra kunder för att skapa bästa möjliga bildkvalitet. Tillsammans med dina kollegor bygger du starka och långvariga relationer med både nya och existerande kunder. Du strävar alltid efter att leverera den bästa servicen och hela tiden hålla ögonen öppna för nya affärsmöjligheter. Tack vare den kunskap och erfarenhet du har från interaktioner med våra kunder, så är du en viktig del av de produktutvecklingsprojekt vi kontinuerligt driver.

Våra kunder är ledande tillverkare inom medicinsk bildutrustning såsom ultraljud, röntgen, MR, mammografi mm och ContextVision är marknadsledande inom vårt område. Vi säkrar och bibehåller vår position genom att ständigt investera i forskning och utveckling och leverera nya produkter till tillverkare i hela världen.

Utbildning/erfarenhet

Sonograf, sjuksköterska, Biomedicinska analytiker, Medicinteknik, MTA, eller motsvarande med inriktning på medicinsk bild

Erfarenhet inom kliniskt arbete/ultraljud är ett krav.

Bostadsort: Linköpingsområdet eller Stockholm

 

Företaget

ContextVision är ett medicintekniskt bolag specialiserat inom bildanalys/imaging och artificiell intelligens. Vår banbrytande teknologi hjälper sjukvården att tolka bilder på vilket är avgörande för att ställa rätt diagnos och val av behandling.ContextVision har varit en pionjär inom området frö medicinsk bild i mer än 30 år och har valt att satsa på den senaste teknologin inom artificiell teknologi och deep learning. Företaget investerar stort och utvecklar sin portfölj.Den nuvarande produktportföljen består av världsledande bildförbättrings mjukvara för 2D,#D,€D ultraljud, MR, röntgen, och mammografi och används av ledande tillverkare globalt.ContextVision är baserat i Sverige och listat på Oslo börsen.

För mer information eller ansökan, vänligen kontakta josefin@mandly.se

 

Varje situation och jobb är unikt. Jobbet i sig ställer krav på kandidaterna samt företaget har sina egna förutsättningar. Utefter dina behov skräddarsyr vi en utomordentlig lösning med hjälp av följande metoder.

Specialistrekrytering

Chefsrekrytering

Annonsrekrytering

Second Opinion

Profiltester