Key Account Manager Dermatologi - Södra Sverige

Key Account Manager Dermatology - Södra Sverige (Skåne, Kronoberg, Blekinge, Kalmar)

Vi söker en Key Account Manager inom terapiområdet Dermatologi.

Tillsammans med ditt team kommer du ansvara för marknadsföring och försäljning i Sverige.  

Teamet består idag av fem Key Account Managers, Produktchef, två st MSL och två st Field Market Access Manager.

Vi ser att du är en hungrig och nyfiken person med en känsla för entreprenörskap. Du har något eller några års erfarenhet från läkemedelsindustrin i liknande position. 

Det viktigaste är att du brinner för försäljning, har ett starkt driv att skapa aktiviteter och nya projekt, allt för att driva försäljningen av företagets produkter och skapa möjligheter för patienten att få tillgång till företagets produkter.

Du är beredd att dela med dig av erfarenheter och kunskap, är innovativ, strategisk och utvecklar nya koncept och erbjudanden för att driva affären framåt. Ansvarsområdet innefattar att bearbeta specifikt utvalda specialister, styrgrupper, KOL´s och beslutsfattare. Du har aktuellt och upparbetat nätverk och inom dermatologi och vet vilka som är de viktiga beslutsfattarna inom området är. 

Arbetet innebär att uppnå kortsiktiga mål gällande försäljning och budget för att på längre sikt kunna säkerställa företagets position inom behandlingsområdet och förbereda marknaden inför nästa lansering.

För mer information om tjänsten och företaget, kontakta:

josefin@mandly.se

ingmar@mandly.se

 

Varje situation och jobb är unikt. Jobbet i sig ställer krav på kandidaterna samt företaget har sina egna förutsättningar. Utefter dina behov skräddarsyr vi en utomordentlig lösning med hjälp av följande metoder.

Specialistrekrytering

Chefsrekrytering

Annonsrekrytering

Second Opinion

Profiltester