Commercial Operations Manager - Skåne

Commercial Operations Manager Södra Sverige (företaget baserat i Malmö)

Vi söker en driven och engagerad person som har erfarenhet från arbete inom Commercial Operations och vill ta ett större ansvar för den kommersiella sidan av tjänsten.

Din uppgift är att optimera och driva den etablerade portföljen i de nordiska länderna.

Som Commercial Operations Manager ansvarar du för att den nordiska "supply chain" fungerar smidigt och smärtfritt samt löser de problem som kan uppstå samt leda arbetet med att optimera den etablerade portföljen i Europa.

Företaget har viktiga patent som går ut inom några år och en av dina utmaningar kommer handla om att ta fram strategier för switch till företagets andra produkter med en längre livscykel. En annan spännande utmaning handlar om att optimera produktportföljen om det så handlar om att köpa in nya produkter för att komplettera, sälja av produkter till andra företag eller slå samman förpackningar och optimera logistiken.

Du kommer att vara en viktig medlem i det ny forecasting teamet vars uppgift är att ta fram strategier och planer för befintliga och kommande produkter som ingår i portföljen.

Du kommer att ha många samarbetspunkter både internt och externt. Internt med alla de avdelningar och nyckelpersoner du behöver för att driva en framgångsrik portfölj och externt med apotekskedjornas huvudkontor, återförsäljare mm.

Vi ser gärna att du är ekonom och har erfarenhet inom commercial operations, logistics, demand & supply, tenders eller motsvarande. 

Bostadsort kommer vara södra Sverige med närhet till Malmö där det nordiska huvudkontoret ligger.

För frågor och ansökan kontakta ingmar@mandly.se eller josefin@mandly.se

 

 

Varje situation och jobb är unikt. Jobbet i sig ställer krav på kandidaterna samt företaget har sina egna förutsättningar. Utefter dina behov skräddarsyr vi en utomordentlig lösning med hjälp av följande metoder.

Specialistrekrytering

Chefsrekrytering

Annonsrekrytering

Second Opinion

Profiltester