Medical Scientific Liaison, H.Lundbeck AB

Lundbeck AB som är det Svenska marknadsbolaget till H. Lundbeck A/S och en del av Business Area North (Norden,Baltikum,UK,Irland) söker en kreativ och utåtriktad Medical Scientific Liaison MSL.

I Sverige har vi under de senaste åren lanserat två nya läkemedel inom sjukdomsområdena Schizofreni och Depression som vi fortsatt kommer att arbeta med de näramste åren. De kommande åren planerar vi också för att lansera nya läkemedel inom områdena migrän respektive Parkinsons sjukdom.

Har du erfarenhet som MSL sedan tidigare? Bedriver du forskning inom CNS och ser en framtid inom läkemedelsbranschen? Ser du dig själv som en relationsbyggare som kan skapa förtroende hos opinionsbildare och beslutsfattare inom psykiatrivården? Då kan rollen som MSL vara din nästa utmaning!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Samarbete och relationsuppbyggnad med opinionsledare, kliniker och andra aktörer inom Hälso- och Sjukvården.

Vetenskapligt stöd till säljorganisationen och andra funktioner inom företaget vilket bland annat innefattar identifiering av utbildningsbehov och genomförande av utbildningar samt framtagande av utbildningsmaterial i samarbete med produktchefen.

Informera och utbilda läkare och annan vårdpersonal om våra produkter och ämnen relaterade till våra produkter.

Ansvarig för att identifiera studieidéer, IIT (Investigator Initiated Trials), driva utbildningar eller andra vetenskapliga projekt och samarbeten som främjar relationen mellan företaget och sjukvården.

Kvalifikationer:

För denna roll söker vi kandidater med MD inom psykiatri, PhD eller MSc med forskning relaterad till CNS området och som har B-körkort. Har du erfarenhet av MSL rollen inom läkemedelsbranschen är du välkommen med din ansökan oavsett utbildning. Du behärskar Engelska och Svenska obehindrat i tal och skrift, och har utmärkt kommunikativ förmåga. Som person är du utåtriktad, lyhörd och resultatfokuserad med god initiativförmåga. Du behöver även ha god ansvars- och organisationsförmåga för att kunna hålla deadlines och följa våra regelverk.

Bostadsort: Skåne. 

Kontakta: Ingmar Karlsson, 070-9131331 alt. ingmar@mandly.se

 

Varje situation och jobb är unikt. Jobbet i sig ställer krav på kandidaterna samt företaget har sina egna förutsättningar. Utefter dina behov skräddarsyr vi en utomordentlig lösning med hjälp av följande metoder.

Specialistrekrytering

Chefsrekrytering

Annonsrekrytering

Second Opinion

Profiltester