Key Account Manager inom Brist (osteoporos/kvinnohälsa) Halland, VGR och Värmland

Vi söker nu en KAM inom område Brist (osteopoeros/kvinnohälsa) till distrikt Halland, VGR och Värmland.

Bostadsort är inom distriktet i Halland/VGR ej Värmland

Företaget söker nu en KAM inom terapiområde brist (osteoporos). Tillsammans med teamet kommer du ansvara för marknadsföring och försäljning i distrikt Halland, VGR och Värmland. 

Vi ser att du är en person med entreprenörskap och några års erfarenhet från läkemedelsindustrin. Du är beredd att dela med dig av erfarenheter och kunskap, är innovativ och utvecklar nya koncept och erbjudanden för att driva affären framåt. Ansvaret för distriktet ligger helt på KAM och ansvar för bearbetning av Utvalda vårdcentraler/kliniker, expertgrupper, KOL, beslutsfattare, verksamhetschefer, Specialistläkare, och andra instanser av intresse för affären.

Föfetaget har en stark pipeline och en lansering inom kvinnohälsa planeras till hösten.

Dessutom har man över 20 biosimilarer som planeras att nå marknaden de närmaste åren.

Man har hela tiden som mål att ta in nya produkter i företagets portfölj vilket ger en kontinuerlig bas av nya lanseringar.

Vi söker en person med ett strukturerat, affärsmässigt tänkande som är van att arbeta och agera som en senior säljare. Erfarenhet från att planera, genomföra, driva och utvärdera projekt/utbildningar tillsammans med prioriterade enheter, kliniker och nyckelkunder inom sjukvården.

För att kunna driva försäljningen förväntas du kunna ta ansvar, se och ta möjligheter, skapa långsiktiga affärsmässiga relationer, våga ta egna initiativ och ha ett strategiskt tänkande. Du har med din erfarenhet förmågan att agera som en informell ledare och dela med dig av kunskap och idéer.

Du är redo att ta ett större ansvar och vet hur man bearbetar dagens beslutsfattare och kommer genom god planering, framförhållning och strategiskt tänkande skapa ny möjligheter för försäljningen av företagets produkter.

För mer information och ansökan kontakta josefin@mandly.se

 

Varje situation och jobb är unikt. Jobbet i sig ställer krav på kandidaterna samt företaget har sina egna förutsättningar. Utefter dina behov skräddarsyr vi en utomordentlig lösning med hjälp av följande metoder.

Specialistrekrytering

Chefsrekrytering

Annonsrekrytering

Second Opinion

Profiltester