Key Account Manager Gastro Östergötland/Småland

Vi söker nu en KAM inom terapiområde gastroenterologi i distrikt Östergötland/Småland/Halland.

Som KAM  är din roll att optimera försäljningen av de produkter som ingår i portföljen. Du ansvarar för planering och utförande av marknads och försäljningsdrivande aktiviteter i ditt distrikt. 

Företaget har en stark pipeline med över 20 biosimilarer som planeras att nå marknaden. Dessutom har man hela tiden som mål att ta in nya produkter i företagets portfölj vilket ger en kontinuerlig bas av nya lanseringar.

Under 2018 hade läkemedlet en tillväxt på 10%.

Vi ser att du är en person med entreprenörskap och några års erfarenhet från läkemedelsindustrin. Du är beredd att dela med dig av erfarenheter och kunskap, är innovativ och utvecklar nya koncept och erbjudanden för att driva affären framåt.

Ansvaret för distriktet ligger helt på KAM och ansvar för bearbetning av expertgrupper, KOL, beslutsfattare, verksamhetschefer, Specialistläkare, utvalda allmänläkare och andra instanser av intresse för affären.

Under våren lanseras ett nytt utbildningskoncept att erbjuda kunder vilket kommer tillföra många nya mötesmöjligheter.

Vi söker en person med ett strukturerat, affärsmässigt tänkande som är van att arbeta och agera som en senior säljare. Erfarenhet från att planera, genomföra, driva och utvärdera projekt/utbildningar tillsammans med prioriterade enheter, kliniker och nyckelkunder inom sjukvården.

För att kunna driva försäljningen förväntas du kunna ta ansvar, se och ta möjligheter, skapa långsiktiga affärsmässiga relationer, våga ta egna initiativ och ha ett strategiskt tänkande. Du har med din erfarenhet förmågan att agera som en informell ledare och dela med dig av kunskap och idéer.

Du är redo att ta ett större ansvar och vet hur man bearbetar dagens beslutsfattare och kommer genom god planering, framförhållning och strategiskt tänkande skapa ny möjligheter för försäljningen av företagets produkter.

-Utbildning

Universitetsexamen med relevant inriktning.

LIF examen eller motsvarande dispens är ett krav.

-Erfarenhet

3-5 års kvalificerad arbetslivserfarenhet.

2-5 års erfarenhet från försäljning inom läkemedel.

Körkort är ett krav.

Bostadsort: Inom distriktet

Kontakta josefin@mandly.se för ansökan och mer information

Varje situation och jobb är unikt. Jobbet i sig ställer krav på kandidaterna samt företaget har sina egna förutsättningar. Utefter dina behov skräddarsyr vi en utomordentlig lösning med hjälp av följande metoder.

Specialistrekrytering

Chefsrekrytering

Annonsrekrytering

Second Opinion

Profiltester