Key Account Manager psykiatri

Vi söker en KAM inom psykiatrin till ett världsledande företag inom CNS området. Du kommer ingå i ett team med stark sammanhållning där man hjälper varandra och med goda möjligheter att påverka ditt eget arbete.

Du kommer huvudsakligen få ansvara för försäljningen av ett antidepressivt läkemedel med en unik multimodal verkningsmekanism. Med sin unika verkningsmekanism så är intresset stort. Läkemedlet har få biverkningar och god effekt samt har som första antidepressiva läkemedel visat effekt på kognitiva funktioner hos patienter med depression.

Din roll som produktspecialist är en nyckelroll för att behålla, utveckla och skapa relationer med psykiatriska kliniker samt proriterade vårdcentraler främst inom ditt geografiska område. Kunderna är främst psykiatriker, allmänläkare, sjuksköterskor och verksamhetschefer samt expertgrupperna inom psykiatri.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning inom pharma. Har du erfarenhet från psykiatrin är det en fördel. Du gillar útmaningar och är bra på att ta egna initiativ samt arbetar hårt för att nå uppsatta mål.

Lämpliga bostadsregioner: Södermanland/södra Stockholm, Östergötland eller Närke. Alternativt kan Uppland/norra Stockholm vara aktuellt. 

Kontakta:

Josefin Fogelqvist, 070-847 91 00 alt. josefin@mandly.se

Ingmar Karlsson, 070-913 13 31 alt. ingmar@mandly.se 

Varje situation och jobb är unikt. Jobbet i sig ställer krav på kandidaterna samt företaget har sina egna förutsättningar. Utefter dina behov skräddarsyr vi en utomordentlig lösning med hjälp av följande metoder.

Specialistrekrytering

Chefsrekrytering

Annonsrekrytering

Second Opinion

Profiltester