Medicinskt ansvarig läkare till Företagshälsovården Östermalm och Spånga

Medicinskt ansvarig läkare till Företagshälsovården Östermalm och Spånga

Helsa Företagshälsovård arbetar efter visionen ”Tillsammans skapar vi bättre hälsa för ett friskare samhälle” och vi som arbetar här vill att detta ska vara den hälsa som vi själva skulle välja som kund. Vår övertygelse är att först när vi kan utveckla och bibehålla full hälsa, kan vi finna långsiktiga lösningar – både för dig som individ och för organisationen som helhet.

Vi på Helsa söker dig som finner företagshälsovården intressant och utvecklande. Du ska vilja utveckla och ta ansvaret som medicinskt ansvarig rådgivare för mottagningen på Östermalm och Spånga. Du ska ha erfarenhet som specialist i företagshälsovård och/eller allmänmedicin och du tar gärna initiativ för att se till att verksamheten hela tiden erbjuder hög medicinsk kvalitet och god service. Vi erbjuder dig en positiv arbetsplats med tydligt kundfokus. Du ska förstå trepartssamarbetet mellan arbetsgivare, patient och oss som företagshälsovård. Du arbetar med både sjukvård, hälsoundersökningar och rehabiliteringsarbete. Alltid i team där samtliga kompetenser spelar en viktig roll.

Tjänsten innebär ett nära samarbete med övriga professioner i verksamheten och en förståelse för kundperspektivet och dess affärsinnehåll. Vi önskar att du är engagerad och intresserad av att utveckla organisationen i en positiv och inspirerande miljö.

Du kommer vara en del av ett kreativt och entreprenörsdrivet företag där din förmåga att fånga upp idéer och föra dem vidare är en oerhörd tillgång för företaget och om du vill arbeta inom en växande koncern då är detta en roll för dig. För rätt person kommer företaget att erbjuda bra vidareutveckling och delaktighet i en växande koncern med alla de möjligheter som det kan innebära.

Kandidatprofil

-       Specialistläkare i någon av följande professioner:

o   Företagshälsovård (meriterande)

o   Allmänmedicin 

Erfarenhet/kunskaskap

  • Meriterande med tidigare erfarenhet från företagshälsovård
  •         Flytande svenska i tal och skrift
  •          God datorvana

 

Vid intresse kontakta ansvarig konsult Josefin Fogelqvist

 

josefin@mandly.se

 

Varje situation och jobb är unikt. Jobbet i sig ställer krav på kandidaterna samt företaget har sina egna förutsättningar. Utefter dina behov skräddarsyr vi en utomordentlig lösning med hjälp av följande metoder.

Specialistrekrytering

Chefsrekrytering

Annonsrekrytering

Second Opinion

Profiltester