Tender Specialist, finsktalande

Är du finsktalande? Bor du i Öresundsregionen eller kan du tänka dig att flytta dit? Då har du möjlighet att söka en mycket spännande tjänst inom Tender business på Boston Scientific Nordic.

Boston Scientific Corporation är ett börsnoterat, världsledande medicintekniskt bolag med verksamhet över hela världen med fokus på innovativ behandling inom bland annat kärlkirurgi, kardiologi, endoskopi, urologi, gynekologi och hjärtsvikt. Det är ett växande företag som ligger i framkant när det gäller forskning och utveckling och som erbjuder en bred produktportfölj. Bolaget har ca 24 000 anställda globalt och finns sedan 1995 representerat i Sverige, Finland, Norge och Danmark med egen försäljnings- och marknadsorganisation. Den nordiska verksamheten med huvudkontor i nya lokaler mitt i centrala Helsingborg har en omsättning på ca 110 MUSD och ca 95 anställda.

Boston Scientific Corporation är inne i en expansiv fas och företaget kan erbjuda stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. 

Vi söker en driven person gärna med erfarenhet inom anbud/offentlig upphandling/projektledning

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta:

Pernilla Aagardh, pernilla@mandly.se alt. 072-249 94 80

Ingmar Karlsson, ingmar@madnly.se alt. 070-913 13 31

 

 

 

 

 

 

Varje situation och jobb är unikt. Jobbet i sig ställer krav på kandidaterna samt företaget har sina egna förutsättningar. Utefter dina behov skräddarsyr vi en utomordentlig lösning med hjälp av följande metoder.

Specialistrekrytering

Chefsrekrytering

Annonsrekrytering

Second Opinion

Profiltester