QA & Regulatory Affairs Manager, Livsmedel

Vi söker dig som har bred erfarenhet av att arbeta med QA/QC frågor och erfarenhet inom Regulatory Affairs är en merit. Du ska ha kunskap om de krav och de regler som gäller för livsmedel, gärna ekologiska livsmedel.

Övergripande syfte, viktigaste utmaningarna och vad som ska uppnås:

I din roll som QA & Regulatory Affairs Manager ansvarar du för att säkerställa att företaget tillhandahåller säkra och ändamålsenliga och kvalitetssäkrade produkter.

Viktigaste ansvarsområden:

Ansvara för att företagets produkter är märkta och anpassade till de lagar och förordningar som gäller för livsmedel.

Leda arbetet med att implementera förändringar av lagstiftning.

Huvudansvarig för sammanställning av produktinformation samt kontakter med myndigheter, nationellt och internationellt.

Att stödja marknadsavdelningen i deras frågeställningar kring nyutveckling och förändring av produkter samt svara på frågor från kunder och konsumenter.

Befogenheter att i samråd med VD, marknadschef och QA-chef besluta om indragning av produkter.

Kompetenser/personlighet:

I den här rollen är personlighet avgörande för att lyckas. Du är serviceminded, kvalitetsmedveten, fokuserad och har en förmåga att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter/frågeställningar. Att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har förmågan att överblicka stora informationsmängder samt göra relevanta prioriteringar är viktiga egenskaper.

Du handlägger självständigt ärenden, är en resultatdriven person som är mån om att hålla deadlines och leverera i ett högt tempo. Du är bra på att samarbeta och är strukturerad och initiativtagande.

Tjänsten är placerad i Malmö.

Kontakta: Ingmar Karlsson, 070-9131331 alt. ingmar@mandly.se

Varje situation och jobb är unikt. Jobbet i sig ställer krav på kandidaterna samt företaget har sina egna förutsättningar. Utefter dina behov skräddarsyr vi en utomordentlig lösning med hjälp av följande metoder.

Specialistrekrytering

Chefsrekrytering

Annonsrekrytering

Second Opinion

Profiltester